Hoppa till innehåll

Tillbaka i verkligheten

Då var det igång igen.

Lyckligtvis känner jag mig faktiskt generellt fräschare nu efter ledigheten och därför var det jag som lämnade Ava på förskolan i morse, för första gången på mycket länge. Vi gick hela långa, tråkiga vägen båda två, vi har ju tränat ganska mycket på att gå i sommar. På förskolan kändes det fortfarande som sommarstiltje och Ava skulle få vara med på en avdelning med större barn idag. Men hon verkade helt nöjd med att komma dit, fast ingen av hennes avdelningskompisar eller fröknar var där (men annan personal hon kände igen i alla fall).

Och jag är alltså på jobbet igen. Här är det också lite stiltje eftersom inget på interna nätet fungerar och jag har dessutom strul med min SQL Server, så jag kan inte köra applikationen heller… Men jag bråkar vidare med den, ska se om jag kan installera en annan.

Jonas ska alltså jobba fullt ett tag nu och dela lämning/hämtning på förskolan. Jag har ju faktiskt inte känt mig alltför begränsad av mina krämpor under semestern, så länge vi tagit det lugnt och jag fått vila lite extra, men vi får se hur det blir framöver…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *