Hoppa till innehåll

BMM v. 25+1

Har just varit hos barnmorskan, eller rättare sagt en annan barnmorska eftersom min ordinarie har semester.

Blodtrycket var “lågt och bra”.

Vikten var bra, 64 kg enligt min vägning hemma i morse. Har precis fått tillbaka kilona jag tappade i magsjukan.

Vi lyssnade på Lillebror med doptone och han svarade med att sparka på den. :) Hjärtfrekvens 140-144. Så han har väl bytt kön sedan sist, om man ska tro på alla märkliga könsbestämmarmetoder… vilket man såklart inte ska.

Mätte livmodern med måttband för första gången och fick en prick rakt på kurvan där den skulle vara.

Allt väl, med andra ord.

Känns bra nu. Jag mår bra, äter bra och mina krämpor har kraftigt reducerats av att jag har haft semester! Riktigt skönt, tänk att det kunde göra sådan skillnad. Jag känner visserligen redan att de så smått börjar öka igen, men än så länge är det under kontroll.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *