Hoppa till innehåll

Svullo

Jag hängde ju vigselringen i en kedja om halsen redan i början av semestern, men då kändes det inte att jag var svullen. Det har det börjat göra nu. Alldeles extremt mycket just nyss, faktiskt. Plötsligt upptäckte jag att framförallt det ena benet var uppsvällt som en ballong och strumpan lämnade en djuuup skåra i det. Det känns ju inte helt behagligt, om man säger så. Fast jag har förstått att det kan bli riktigt illa och dessutom smärtsamt, så jag får väl vara glad att det ändå inte är värre. Men det är mer än jag upplevt tidigare och jag blev ganska bestört.

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

  1. Åh, stackare! Jag var jättesvullen med Hugo men inte med Edvin, och inte ännu med den här krabaten i magen. Ändå har jag faktiskt redan börjat med stödstrumpor så fort jag inte är barfota. Skönt för benen tycker jag! Har vanliga från apoteket, men nu också provat från cocoz.se. De var fina men jag har inte hunnit testa några efter tvätt ännu, och före tyckte jag att det var lite för dåligt tryck i dem.

    Hoppas det blir bättre för dig, och att inte jobbandet blir allt för tungt nu!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *