Hoppa till innehåll

Middag, korttapp, lekdejt och sånt

I måndags åkte vi till Emma och Johannes i Upplands Väsby och åt middag, samt beundrade deras balkongodlingar. De har mycket större balkong än vi och hade fått till riktigt schyssta odlingar. Inspirerande!

Igår lyckades jag tappa mitt SL-kort när jag var ute på lunchärenden. Det var inte så roligt och det innebar att jag gick tillbaka till restaurangen där jag ätit och letade, vilket gjorde att det hela tog mycket längre tid och innebar mycket mer gående än planerat. Lyckligtvis hade jag registrerat kortet på Mitt SL (det trodde jag inte först), vilket innebär att jag kunde spärra det och strax ska få ett nytt på posten med samma saldo. Jag får betala på annat sätt tills det nya kortet kommer, men det är ju ändå bättre än att förlora hela månadsladdningen som räcker till 4 september.

Idag har Jonas och Ava varit och lekt hos förskolekompisen E. Kul, det har inte blivit så mycket sånt. Får se till att det blir mer.

Och jag är märkbart mindre pigg och fräsch den här veckan än förra, dessvärre. Menmen, jag kör på som vanligt och hoppas att det funkar ett tag till.

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

  1. Idag kom ersättningskortet! Korttappandet kostade mig 170 kr (20 kr för kortet och 150 kr i resekostnader), men det får jag väl vara nöjd med eftersom det hade varit mycket dyrare att helt förlora månadsladdningen jag bara använt i en vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *