Hoppa till innehåll

Egna timmar

Idag var det min tur att få sovmorgon, vilket var jätteskönt. Strax efter att jag gick upp åkte Jonas och Ava till faster Emma för att äta lunch och sedan åka vidare och plocka svamp hos släktingar med omtalad svampskog. Jag vet inte riktigt hur det går för dem, med tanke på att det regnar här nu, men jag hoppas förstås få smaka lite kantareller senare.

Därför har jag nu gjort något så ovanligt som att oduschad sitta vid datorn och äta frukost. Ännu ovanligare nuförtiden (pga osugen pga graviditet): jag avnjöt en kopp te efter mackorna! Mysigt, faktiskt.

Vad jag gör annars är att tvätta och blogga. Borde kanske duscha och äta lunch också… Och kanske spela lite Virtual City Playground

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *