Hoppa till innehåll

Första prylen till Lillebror!

I fredags efter jobbet köpte jag första prylen till Lillebror, medan Jonas och Ava var på barnkalas för E & K. Jag hade nämligen en trevlig rabattkupong med kort tid kvar på, så jag tänkte jag skulle passa på att köpa en sak jag verkligen vill ha, nämligen en Babybjörn Babysitter Balance:

Jag är ju inte alls ett fan av Babybjörns bärselar (AJ! för att bära i dem när barnet blivit något tyngre än nyfött – och det är sååå frustrerande att ALLA köper dem och tror att det ska kännas så där att bära barn och att man inte kan bära lite större barn…), men babysittern ser ju i alla fall trevlig ut. Får väl se om den är det. Ska nog även skaffa den tillhörande bågen med leksaker på tids nog.

För enkelhets skull fanns den bara i en färg, så jag behövde inte välja. Det blev den på bilden.

Vi behöver ju köpa ett par stora saker också, nämligen spjälsäng och ett kombinerat skötbord/byrå, men utöver det har vi det mesta. Kläder har vi en hel del sparat, men jag kanske köper något som bara är till Lillebror ändå, för att det känns roligt. Men först måste jag gå igenom vad vi har ordentligt och innan jag gör det vill jag nog att vi ska ha skaffat det där skötbordet/byrån, så jag kan tvätta upp och lägga de första kläderna någonstans.

Det känns väldigt speciellt att köpa första saken, faktiskt. Lite syndigt, för att det är så roligt och för att man på något sätt inte vill ta för givet att allt kommer att gå bra… fast om det nu inte skulle göra det tror jag å andra sidan inte att det största problemet kommer vara att jag slösat pengar på babysaker…

3 kommentarer

  1. Karin Karin

    Det där tror jag var ett bra köp! Den kommer nog vara ovärderlig från 6 veckor och framåt eller så. Jag gillade verkligen vår Bumbostol också men det kommer ju lite senare. Man kan ju alltid sätta på en båge med en drös leksaker på sittern eller ställa den framför babygymmet så har man oceaner av egentid.. ;-)

  2. Om man har en bebis som kan tänka sig att inte ha hudkontakt med mamma eller pappa mer än 10 sekunder är nog den där babysittern toppen! Jag är också sugen på att köpa den, men tror att jag väntar tills vi får träffa lillskrutt och får reda på hur hen är… Edvin älskade sin babysitter, Hugo vägrade vara någon annanstans än i famnen.

    Jag tror dock att de flesta är babysitterfrälsta :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *