Bä och lite bu om skrivaren

Passande nog hade jag faktiskt ett pappersfoto hemma, som jag nyligen beställt från ett digitalt original. Det testade jag nu att skriva ut med nya multifunktionsskrivaren. Och det blev baske mig bättre än labbutskriften. Känns ju bra!

Däremot fuckade den pappersmatningen när jag testade att göra en färgkopia med scannern. Den matade fram fyra papper på en gång och skrev ut litegrann på varje. Hmm.

Och jag har inte riktigt lyckats få scannern och datorn att kännas vid varandra fullt ut. De är ihopkopplade via wifi, men när jag väljer “Scan to PC” från skrivaren hittar den inte datorn. Och datorn hittar inte scannern annat än via just Epsons scannerprogram. Det funkar visserligen, men lite irriterande är det ju. Och de medföljande programmen känns verkligen stenålders. Undrar om det funkar bättre om man kopplar ihop med usb-kabel (som inte följde med)? Det vill jag helst inte. Menmen, när jag har mer tid får jag försöka få till det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.