Hoppa till innehåll

Nämen, ska vi få en bäbis?!

Sånt här känns ändå lite overkligt fortfarande. Vad håller jag på och tvättar bäbiskläder för? Ska vi få en bäbis? Va? Nääe..? Jo!

Har tvättat de minsta storlekarna av Avas gamla bäbiskläder + lillebrors få nya (1 body, 1 par byxor och 4 par strumpor – resten är alltså Avas) + lite prylar som leksaker och handduk.

Tvättat lillebrors kläder

Lagt in lillebrors kläder

Har lagt in i nya byrån med skötbordsöverdel, som för övrigt invigdes av en annan lillebror på barnkalaset i söndags. Känns superbra att vi har hittat en bra lösning för skötplats och klädförvaring, även om det kanske är lite konstigt att den är i kontoret. Jag ser fram emot att byta blöja på ett riktigt skötbord den här blöjperioden..! Skötdynan som ligger på är Avas och det var alltså bara den vi hade till henne. Först på byrån, vilket inte funkade särskilt länge, sen på golvet.

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Det kanske är det som är skillnaden med barn nr två, man har förstått att det är värt att ha ett riktigt skötbord :)

  2. Ja, det känns skönt faktiskt, att inte vara lika vilse i bebisprylsdjungeln som första gången. :) Man hann ju inse förra bebisperioden, men när nästan hela perioden gått känns det inte lönt att köpa en massa grejer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *