Bättre natt

Igår var vi duktiga på att sova när bäbisen sover, så där som man borde vara men sällan är eftersom man vill göra saker. Men det blev ju väldigt lite sömn på natten.

Lyckligtvis fick vi en riktigt bra kväll sedan och en bra natt också. Det var bara oroligt en stund i början av natten efter att vi lagt oss. Sander tömde inte vänsterbröstet trots att han sög mycket. När jag till slut skulle försöka se om jag kunde klämma ut något hittade jag ett par vita proppar som jag pillade bort och när jag gick tillbaka till Sander gick det hur bra som helst. Sen sov vi riktigt gott och liggammade slumrade då och då. Ava vaknade lite kort någon gång, men sov sedan ända till klockan 8! Då hade Sander just ätit igen och sov gott medan jag åt frukost, myste med Ava och passade på att gå på toa och klippa naglarna. Ava blev sen till förskolan, men det var väldigt mycket värt att få sova lite extra.

Idag ska Sander få åka vagn för första gången. Vi ska nämligen till BVC på ett första besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.