Hoppa till innehåll

Begagnade barnkläder, barnsaker och mammakläder hos Bye Buy

Vi har fått en ny butik här på Hornsbergs strand och för en gångs skull är det en butik som verkligen intresserar mig. Den heter Bye Buy och där kan man sälja och köpa begagnade barnkläder, barnprylar och mammakläder, samt byta en bok mot en bok i deras bokbytarhylla. Jag har lämnat in en kasse med gravid- och barnkläder och idag var jag där och köpte tre bodies till Sander:

Shoppat på Bye Buy
Bodies! En grön 50/56:a från Lollopard (60 kr), en röd/orange 74:a från Katvig (30 kr) och en flygfarkostförsedd 62:a från Lindex (20 kr).

Jag märkte genast den stora fördelen jämfört med att handla på Tradera: jag kunde bedöma storleken innan jag köpte! Dessa är i storlek 50/56, 74 respektive 62. Den som är 50/56 är störst… Men jag behövde inte bli lurad att köpa en tokliten 74 på Tradera, nu kunde jag ju se att den är dags att använda nu. Och jag slipper betala för portot, som ju är så himla trist. Betalar hellre de pengarna till en trevlig butik jag vill ska finnas kvar på min gata.

När vi är klara med kläderna lämnar vi såklart tillbaks dem för omförsäljning. :) Den ALLRA största fördelen gentemot Tradera är ju försäljningsdelen. Så mycket enklare att bara traska några steg med en kasse, än att behöva göra allt tråkigt säljjobb. Det är inte värt slitet att sälja en body för 10 kr på Tradera… Jag kommer definitivt att lämna in allt som fortfarande är fint till Buy Bye, när Sander vuxit ur det. Det de inte säljer skänker de vidare (om man okejar det, man kan ta tillbaka sakerna också) och det känns bra. Jag vill gärna skänka grejer jag inte kan/vill/orkar/hinner sälja, men vi har inte haft något enkelt sätt att göra det.

Nu vill jag uppmana alla barnprylsintresserade i Stockholm att vallfärda till Bye Buy på Hornsbergs strand 69 (T-bana Stadshagen)! Jag vill så gärna att det ska gå bra för dem och att de ska fortsätta få in mycket fina grejer.

Ok, jag vet att vi redan har massor av bäbiskläder, men idag betalade jag för lyxen att slippa tvätta stup i kvarten, vi har nämligen flera blöjläckage om dagen och bodies går åt i rasande takt. Plus att jag gärna ville stödja butiken, förstås.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *