Sander 3 veckor

image

Nu har Sander varit hos oss i tre veckor. Att han blivit äldre märks mest i och med det att han är vaken mer nu. Han tillbringar förstås fortfarande stor del av vakentiden med att amma, men han har klart mer övrig vakentid nu.

I veckan som gått har vi tråkigt nog varit sjuka. Alla har varit hemma sedan i onsdags. Ava prickade in förskolefotograferingsdagen som höstens första sjukdag, vilket kändes jättetråkigt. Dessutom fick vi veta att flera familjer på förskolan drabbats av streptokocker, så vi blev nervösa och gick och svabbade oss, men fick lyckligtvis negativa svar. Vill inte att Sander ska få något otäckt… Inte vi andra heller, såklart, men absolut inte Sander!

Förutom att vi är krassliga är allt väldigt bra. Ava är fortfarande glad över Sander, men det börjar märkas mer att hon ibland blir ledsen av att ha begränsad tillgång till mig. Det är inte lätt att räcka till för båda barnen. I lördags var jag ensam med barnen i några timmar medan Jonas hjälpte till med en flytt. Sander vägrade förstås vara någon annanstans än i min famn, så jag lyckades inte leka särskilt bra med Ava, men det gick bra i alla fall…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.