Hoppa till innehåll

Snöyra

Snöyra

Om vi säger så här: jag har haft roligare än i morse. Och jag ser inte precis fram emot att hämta på förskolan i eftermiddag. Men det känns bra att slippa trycka en barnvagn genom snödrivorna i alla fall – bärjackan är så bra som jag hoppades. Och så är jag ju fantastiskt snygg i den också (hrm):

Bärsele och bärjacka

» Fler bilder på Flickr

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. XS, de är stora i storleken! Jag tycker den är i stort sett jättebra på vintern när man har innerjackan i. Utan innerjackan, inte så jättebra… ytterhöljet känns som en sopsäck ungefär. Jag hade i alla fall jättemycket nytta av den förra vintern och kanske får det i vinter igen. Jag är väldigt nöjd. Man kan nog inte förvänta sig att en sån här jacka ska vara riktigt lika snygg och bekväm som en vanlig, men den här funkar i alla fall bra. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *