Hoppa till innehåll

Magen

Jahapps. Den där minskningen i vikt och omfång har liksom lagt ner. Fortfarande 8 kg kvar… Omfånget har definitivt minskat sedan precis efter förlossningen, men det har stått still ett tag nu.

Magen en månad efter förlossningen

Ska bli spännande att se hur lång tid det tar innan jag kommer i mina vanliga byxor igen, om jag nu någonsin gör det. Förra gången fick jag tydligen på mig mina största byxor efter bara två veckor. Fast det dröjde ett halvår innan jag kom i fler. Använder bara ett par mammabyxor, ett par mjukisar och mina pyjamasbyxor just nu, det känns väldigt begränsat.

Måste jag kanske rentav sluta vräka i mig kakor snart?! Efter jul, kanske…

» Hela magresan på Flickr

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *