Hoppa till innehåll

13 år i bloggvärlden

Idag är det 13 år sedan jag skrev mitt allra första inlägg i denna blogg. Kan lugnt konstatera att det hänt en del sedan dess… men det var inte det jag tänkte fokusera på nu, utan i vanlig ordning “firar” jag med lite statistik.

Så här ser det ut med skrivandet (antal inlägg per år):

Blogginlägg 2000-2012

Siffrorna kan visserligen diskuteras eftersom de högsta topparna nåtts pga mina “fåordiga filmrecensioner”, det vill säga när jag skapat ett inlägg med bara basinfo om sedda filmer, vilket var mitt mellansteg från att blogga om film till att sluta. Tidigare har jag också räknat bokrecensioner, vilket jag inte gör nu sedan de flyttat till en separat blogg.

soktermer2012

Sökmotortermer är alltid roligt, här till vänster ses de vanligaste. De två första, som ju är samma sak egentligen, är överlägset vanligast. Jag uttrycker mig lite luddigt nu, eftersom jag inte vill nämna ordet och på så vis påverka sökningarna och få träffar till detta inlägg, men det är hur som helst fascinerande att vår sådan hittas av så många. Vi har fått väldigt många kommentarer om att den använts i olika sammanhang. Roligt – och lite märkligt, för vi tyckte att den var ganska intern och en direkt reaktion mot det vi inte gillade i de flesta andra dylika.

Beträffande besöksstatistik hade Helenas dagar enligt WordPress Jetpack 73 593 sidvisningar under 2012 och snittade 201 per dag.

Relaterade inlägg:
» Firar 12 år som bloggare
» Helenas dagar i 11 år
» Nu har jag bloggat i 10 år
» Nätdagboken 9 år!
» Nätdagboken 8 år!
» Nätdagboken 7 år!
» Nätdagboken 5 år!
» NÄTDAGBOKEN FYLLER ETT ÅR!!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *