Brimnes

Kollar sökordsstatistik och ser att jag fått en del träffar på “Brimnes”, “Brimnes säng”, “Brimnes sängstomme” och “dubbelsäng med förvaring”. Jag bloggade ju med produktbilden när jag funderade på att köpa sängen, men det är såklart roligare att se hur det blev. Så för att vara snäll mot Brimnes-sökarna, så här blev det hos oss:

Sovrummet

Jag gillar verkligen sängen! Perfekt när man inte har så mycket plats. Vi använder sänglådorna till extra kuddar och täcken, bland annat. Gaveln (som säljs separat) är superbra både för att skydda väggen (som man visserligen skruvar fast gaveln i, men ändå…) och framför allt om man, som vi, inte har plats för sängbord annars.

En potentiell nackdel är förstås att lådorna gör sängen väldigt hög. Inte så att det stör mig, absolut inte, men små barn som ramlar ur får ett ganska högt fall.

Här är Brimnes-serien på Ikea.

2 kommentarer

 1. Hej
  Måste bara fråga. Vilken madrass har du till sängen? Har du ribbotten?

  Tack på förhand

  Svara

  1. Hej! Oj, länge sen… kommer tyvärr inte ihåg exakt. Någon Sultan resårbotten, 2 st 90-centimeters och sen en 180-centimeters tunn bäddmadrass ovanpå. Ribbotten känns inte bekant, tror det gick att lägga madrasserna direkt i ramen. Hoppas jag inte luras. :)

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.