Hoppa till innehåll

Sjukt tråkigt inlägg

Kul vi har just nu! För mig har det varit typ så här:

Onsdag: frossa, ont i hela kroppen, huvudvärk, hemsk hosta
Torsdag: illamående, hemsk hosta
Fredag: generellt mosig, snorig, bitvis illamående, hemsk hosta
Lördag: huvudvärk, ont i ryggen m.m., nästäppa, snörvel och nys, rinnande ögon, hosta, toppat med en natt i stort sett utan sömn (pga barn + kroppsliga besvär)

Jonas har jobbat hemifrån så att jag inte behöver hålla koll på Ava, som också är sjuk fast nått stadiet klättrapåväggarnapigg ändå (nej, det är inte särskilt lätt för honom att jobba med henne, så han ska jobba nu i helgen också…). Jag försöker ligga i sängen med Sander så mycket som möjligt, men det blir inte mycket sömn pga att han ju mest ammar och är så rackarns lättväckt när han somnat (jag får ont av att ligga i amningsposition länge, men det är svårt att få byta) + att Ava kommer in stup i kvarten trots att hon inte får, alternativt låter för mycket.

Imorse när barnen tyckte det var dags att vara vakna var jag ett vrak. Jonas tog Sander en stund och jag tror faktiskt att jag somnade. Sen kom Ava in… Och strax därefter var det amningsdags.
Och nu ammar jag i sängen och lyssnar på Ava som skriker på Jonas som är på toaletten.

Och nämnde jag förresten att jag fått tusen saker som ska göras, helst nyss? Ha ha ha.

Kan det ta slut snart?!

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

  1. Usch och fy. Hoppas ni/du snabbt blir piggare.
    Här har magsjukan anlänt. Än så länge bara sonen som spytt, men det är väl bara en tidsfråga innan vi andra insjuknar. Hoppas bara lilla Ellie, fyra veckor gammal, slipper eländet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *