Hoppa till innehåll

Gardiner och släktingar

image

I förra veckan var min mamma här onsdag till fredag, för att sy klart vardagsrumsgardinerna vi fick i julklapp av henne. Lyxigt nog hann hon även korta av sovrumsgardinerna, som hängt uppnålade hur länge som helst. Som gravid hade jag inte ork, nu har jag inte tid…

Besöket var en överraskning för Ava, som givetvis blev jätteglad!

I lördags åkte vi till Emma (Avas faster) och Johannes på fika och lunch. Där var även Janne, Ingbritt och Viktor (Avas farmor och farfar + hund) på besök, eftersom de skulle på konsert med Jerry Williams som de fått i julklapp.

Farmor och farfar följde även med på söndagens fotbollsträning innan de åkte hem.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *