Friskis Core Mamma

image

Idag har vi minsann varit och gympat, jag och Sander!

Jag har känt mig extra låst på sistone eftersom han inte sover något själv nu. Det var över en vecka sedan jag fick en egen halvtimme vid datorn, något som jag egentligen verkligen behöver för att känna mig som folk (detta skrivs på mobilen medan jag försöker amma honom till sömns). Men hur som helst, detta var ett försök att ta kontroll över mitt liv på något annat sätt åtminstone och jo, det var bra.

Passet var Core Mamma på Friskis & Svettis Lindhagen 10.30, vilket innebar att jag fick promenera en timme i kylan efter att ha lämnat Ava på förskolan. Inte jättemuntert, kanske, men men…

Sander tyckte gympan var spännande åtminstone ganska länge. Passet höll på i 55 minuter och han låg nöjd på sin filt i ca 40 av dem. Sen gjorde jag lite balansövningar med bäbis i famnen och sist ammade jag i stället för att stretcha. Men det gick ju det med, inte så illa för att vara första gången, tycker jag.

Passet var anpassat till kvinnor som nyligen fött barn och innehöll således bland annat knipövningar. Styrka o rörlighet, men inte kondition. Det var inte dunderjobbigt, men kan säkert bli lite jobbigare när jag lärt mig hur man gör och om Sander låter mig köra fullt. Jag kommer att gå dit igen!

2 kommentarer

 1. Åh, det gick jag och Edvin på när han var bebis. Så bra sätt att börja återerövra sin kropp tycker jag! Och trevligt och tillåtande. Tips: man kan ju hänga på F&S under väntetiden om man vill. Finns ju lite hängutrymme utanför salen.

  Svara

  1. Ja, himla bra att det finns och är så nära!

   Tyvärr vaknar ju Sander om jag går in och väntar och då är han nog betydligt mer svårflörtad under passet sen. Får ta raska promenader och se dem som konditionsdelen av träningstillfället.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *