Vanliga byxor

image

De senaste dagarna har jag faktiskt gått runt i ett par av mina vanliga byxor! Och de sitter inte ens obekvämt hårt längre, även om jag fortfarande plufsar över kanten mer än jag brukade. Några extrakilo är ju kvar också, men det känns som ett stort steg i rätt riktning att slippa för stora, uppvikta (grus-samlande!) byxor med skärp. Har inte testat fler par än dessa, vet att det länge var bara de som gick efter förra graviditeten.

Byxorna är för övrigt ett par billigbyxor från H&M som hängt med hur länge som helst. Vet att jag köpte dem i Nyköping. Kan det ha varit i gymnasiet?! Jag tog studenten för 13 år sedan… Och jag har verkligen använt byxorna massor. Mina äldsta byxor. Otippat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *