Hastig reträtt på bananfronten

Nej, banan var ingen bra idé, kan vi konstatera så här i efterhand. Jag går inte in på några detaljer, men banan har alltså stoppande effekt, till skillnad mot många andra sorters frukt som verkar lösande. Och just nu var det helt fel med banan, trots att jag ackompanjerade den med aprikospuré.

Det kan dessutom vara så att det är bananens fel att vi har råkat ut för en rad väldigt osmidiga läggningar. Även om ikväll inte var någon idealisk läggning så var det åtminstone bättre nu när problemet så att säga löst sig. Håller tummarna för återgång till de tidigare rätt okej kvällarna.

(Näe, det här går inte, jag är ändå småbarnsförälder, jag kan nog inte låta bli en liten detalj i alla fall! Jag bara måste notera att det liksom blev champagnekorkseffekt på den sista proppen. Fullkomligt flög ut, när den väl kom. Men det här är en parentes, så vi kan ju låtsas att det inte räknas.)

3 kommentarer

  1. Hahaha, så härligt att det bara inte går att låta bli detaljerna. Småbarnsföräldrar rules!

    Svara

  2. Vi har ju haft big problems med förstoppning och fick faktiskt rådet från barnmedicin att ge brun banan! Tydligen är övermogna bananer lösande och gröna/gula stoppande…. Kanske ni törs prova en brun? Bananer är ju på många sätt en så smidig frukt att ge.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *