Träningsvärk

Förra veckan hade jag väldigt mycket träningsvärk, typ överallt. Efter gårdagens träning gissade jag ju på mindre sådan, eftersom jag ammade i stället för att göra en del av styrkeövningarna. Och jo, det stämmer. Känns knappt i armarna. Däremot i magen! Den delen av styrkan hann jag ju faktiskt med.

Apropå träning gjorde jag något lite djärvt idag. Ica sålde träningskläder för halva priset och jag har länge önskat att jag på något smidigt sätt kunde köpa nya träningsbyxor eftersom jag inte trivs i mina sunkmjukisar som jag använder nu. Så jag köpte för att prova hemma. Surprise surprise (not), de passade inte. Så det blir återlämning, förutsatt att man får lämna tillbaka reabyxor förstås. (Anledningen att det är svårt att köpa träningsbyxor är att jag inte kan prova med Sander i bärselen och att han inte brukar gå med på att vara i vagnen just nu.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.