Pannkakor och bio

Idag har vi inte gjort många knop… Dagarna slinker iväg så lätt. Det är ett projekt för alla att göra sig i ordning och äta frukost på morgonen. Sen blir Sander trött och så lägger jag mig med honom en stund och vips är det dags för lunch…

Vi har gått en liten promenad i Sorø i alla fall, men vi fick lite bråttom hem när det bestämdes att Jonas och Ava skulle gå på bio. Innan dess skulle vi nämligen äta pannkakor, lite försenat eftersom vår pannkaksdag var igår.

Att steka pannkakorna blev en utmaning för Jonas, eftersom vi inte hittade någon stekspade. Men det gick i alla fall. Sen åt vi dem med värdfamiljens lyxiga jordgubbsmarmelad (ska ersättas, vi såg den i affären förut) och vaniljglass som vi köpt själva.

Jonas och Ava såg Grusomme Mig 2 (Despicable Me 2) i 3D på danska. Det gick fint, tydligen. :)

Jag och Sander stannade hemma och softade lite i trädgården, där vi åt lite smultron, jordgubbar, krusbär och vinbär, samt satt i skuggan på gräset och bara var. Inne försökte jag få en lugn stund och äta godis och läsa om Köpenhamn, men det gick väl sådär. :)

Sander somnade vid vanlig läggtid bara för att vakna igen och inte vara det allra minsta intresserad av sömn. Sen var han vaken till 22. Obefintliga rutiner nu i semestertider och jag är ganska avundsjuk på Jonas som kan göra vad han vill om kvällarna här… tyvärr kan han ju inte amma, vilket är en väldigt central del av nattningen, så vi kan inte bytas av sådär värst mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *