Hoppa till innehåll

Biltur och bad

Mysig dag idag. Det första på schemat var att åka och handla. Sander var i vanlig ordning trött redan efter frukost, men vi löste det genom att sätta oss i bilen och köra runt så han fick sova, innan vi åkte till affären. Det blev måfåkörning ut på vackra danska landsbygden och vi kom så långt som till Næstved innan vi vände och körde en annan väg tillbaka. När Sander vaknade stannade vi så han fick amma och Jonas och Ava tog en liten promenad längs ett vetefält kantat av massor av blommor.

Efter affären åt vi en väldigt sen lunch hemma och sen var förstås Sander trött igen, men då plopoade jag ner honom i bärselen och så begav vi oss till stranden. Badade, fikade och pratade lite med danskar. :) Sen sov Sander på hemvägen igen.

Åt middag hemma och sen var det redan kväll…

Skönt att göra saker medan Sander sover. Det kan förstås vara skönt att vila med honom också, men man blir ju väldigt låst när man måste gå och lägga sig stup i kvarten. Jag måste ju ligga kvar också för att han ska sova vidare…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *