Hoppa till innehåll

Fixardag i regn

I morse vaknade vi till grått och regnigt väder för första gången på hela vistelsen. Insåg vilken tur vi hade när vi sparade Köpenhamn till sista tillgängliga dagen..! Idag skulle vi ju ändå städa och så, så vädret spelade ingen roll. Ava har tillbringat största delen av dagen i tv-rummet…

Har tvättat två maskiner med bland annat nästan alla handdukar vi använt, sparar ett par stycken till imorgon. Vi ska lämna otvättade lakan och handdukar, men bädda rent i sängarna, enligt vår deal.

Har städat en del och packat ganska lite, hoppas att det går fort på morgonen imorgon ändå. Vill hinna iväg innan Sander måste ta sin förmiddagslur!

Misslyckades tyvärr med att handla eftersom vi inte hade koll på affärens öppettider och Jonas kom dit just när de stängde… Ska bland annat ersätta lite saker vi gjort slut på här, så det måste klämmas in imorgon.

Nu ska vi sova sista natten här! Jag känner mig väldigt nöjd med vistelsen och hembyteskonceptet (om de nu inte trashat vår lägenhet, såklart…). Ska ändå bli skönt att komma hem snart. Men först bröllop i Linköping och en mellanlandning i Nyköping.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *