Bröllop, hotell och vänner i Linköping

I fredags lämnade vi alltså kära Sorø och åkte till Frimurarehotellet i Linköping. Ava tyckte det var häftigt att få bo på hotell och vi var väldigt glada över att få ett stoort rum med badkar.

På lördagsmorgonen åt vi hotellfrukost och Ava fick en ballong och träffade maskoten Sigge. Sen fick barnen bada badkar ihop för första gången. Roligt.

Mina föräldrar kom och hämtade Ava innan vi andra sushilunchade på stan och sedan gav oss av till Ekenäs slott för en fin vigsel mellan Maria och Martin.

image

Efter vigseln körde vi till Ryd för att köpa lite fruktpuré och bananer till Sander. Märkligt att vara där igen. Eftersom Sander sov i bilen hoppade jag in och handlade medan Jonas fortsatte köra runt.

Sen fick vi se ännu mer av Linköping eftersom Kaserngatan var avstängd och vi tyckte att vi hittade ändå. Det gjorde vi, fast bara cykelvägen… Men det var kul att se lite bekanta trakter, som var sig ganska lika.

image

Festen ägde rum på Livgrenadjärmässen på Garnisonen. Vår tidigare enda koppling till området är att vissa av våra tentor skrevs där, så nog kände man en liten släng av gammal tentaångest när vi närmade oss… Fast nu fick vi ju något mer positivt att sammankoppla platsen med.

image

Fördrink, mingel och sång för brudparet skedde utomhus, där också ett stort antal medhavda barnstolar samlades, alla av modell Antilop från Ikea… den är ju väldigt bra och smidig att ha med.

Middagen och resten av festen avnjöts inomhus i spektakulära lokaler. Det var en varm dag och Sander satt i enbart blöja ett tag.

Vid midnatt tackade vi för oss och promenerade in mot stan. Bilen fick sova på Garnisonen.

På söndagen hälsade vi på Björn, Anna och Kajsa, som praktiskt nog bor nära Garnisonen (där vi ju ändå skulle hämta bilen). Riktigt roligt att få träffa deras härliga Kajsa för första gången. Som för tidigt född fick hon en tuff start i livet, men har lyckligtvis vuxit och utvecklats precis som hon ska, skönt att se! Dessutom blev vi bjudna på väldigt god lunch. Indisk linsgryta med ris och nybakta nanbröd, mums! Sander åt några skedar linsgryta han med, den verkade gå hem!

En väldigt trevlig mellanlandning i Linköping!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *