Hoppa till innehåll

Näsudden och hem

Igår åkte vi till Näsudden, där Ava just hade badat. Det var mulet och började regna, men vi grillade ändå ute, fast åt inne. Sen sov vi över där.

image

image

På kvällen fick vi meddelande om att danskarna åkt hem redan och eftersom vädret är grinigt även idag kändes det skönt att göra detsamma. Så nu är vi hemma igen!

image

Lägenheten var i perfekt skick och växterna på balkongen mådde prima.

image

image

Vi är väldigt, väldigt nöjda med vårt första hembyte och pratar redan om nästa!

Nu försöker vi komma i ordning här igen, tvättar, packar upp, handlar mat och så vidare. Resten av veckan semestrar vi i vår egen stad!

Publicerat iVardagsliv

3 kommentarer

  1. jag gillar verkligen idén med lägenhetsbyte! Bytte ni privat eller via något företag?

    Algot ramlade också ur sängen för ett tag sedan när han tyckte att just då var rätt tillfälle att för första gången rulla ett helt varv. Himmel så dålig man känner sig!

    • Vi bytte via homeexchange.com, men de gör inte mycket mer än tillhandahåller webbsida där man lägger upp annonser. Man letar efter, kontaktar och skriver kontrakt med folk själv, fast man har ju ändå förmedlingen i ryggen litegrann. Jättebra.

      Usch, ja, inte roligt när det händer. Ava druttade ur några gånger när hon var liten också. Det gick alltid bra, det gör väl oftast det. Nu har vi högre säng, men det gör kanske inte så stor skillnad egentligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *