Fix och lekbesök denna fredag

Idag gick vi mot förskolan vid ungefär den tid vi brukar, men fortsatte till Daglivs på Fridhemsplan för att handla lite inför helgens vuxenkalas (vår närmaste affär har inte korven vi tänker ha till lunch).

Sen åkte vi tunnelbanan tillbaka och gick och hämtade paket med en overall jag köpt på Tradera. Återstår att se om den blir ordinarie eller reserv-vinteroutfit, det väljer Ava (jo, jag har redan tidigare köpt jacka och byxor, men det är ju bra med något att byta med när kläderna inte hinner torka, till exempel). Ava tyckte hur som helst att det var så spännande att hon slet upp paketet så fort vi fått det och svidade om där i butiken. (Gissa vem som blev lite varm på hemvägen…) Jag var rätt nöjd också faktiskt. En riktigt fräsch Polarn o. Pyret-overall för 100 spänn! Ok, 160 med frakt, men ändå. Vet inte nypris på exakt denna, men de som finns på hemsidan just nu kostar 999, 1299 och 1499 kr. Nu ska vi se om de är så bra som det sägs. Avas KappAhl-overall från förra året är ju helt söndertrasad längs med benens insidor.

Jag brukar ju köpa så färgglatt och gladmönstrat som möjligt till Ava, så den här overallen känns ovanligt “seriös”. Men jag tyckte den var väldigt fin på henne.

image

Efter lunch, lite städ och fix samt en promenad för att få Sander att somna kom Wilma med familj och hälsade på. Barnen lekte och stojade, vi fikade och så blev det en ganska sen sväng till Båtparken och Uggleparken. Det var mörkt och ruggigt, jag är inte så glad åt den här årstiden…

Imorgon fortsätter kalasfixandet och jag hoppas att jag kommer hinna attackera mitt tvättberg med ren ovikt tvätt som tornar upp sig hotfullt i badrummet. Och så kommer Jonas hem, wee!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.