Mat till hela familjen

Det är sannerligen inte det lättaste att laga mat som passar alla i den här familjen. I alla fall inte utan att vi vuxna dör tråkdöden. Jag och Jonas äter gärna välkomponerade rätter med varierande och nyttigt innehåll och mycket smak. Ava föredrar sina beprövade favoriter, enkla rätter med tydliga beståndsdelar och utan obehagliga överraskningar. Sander är ganska slumpmässig.

Idag lagade jag paella. Jag blev väl inte precis förvånad över att Ava ratade den. Lite mer överraskande var att Sander fullkomligt slukade den. Han ville till och med att jag skulle skedmata honom med riset, som var lite bökigt att äta med händerna. Tallriken helt tömd och inte särskilt mycket på golvet/i stolen. Inget alls som han kastade med flit, tror jag.

Vi vuxna höll med Sander, men som sagt, det är svårt att göra alla nöjda…

En kommentar

  1. Svårt här med, trots att vi bara är tre… Jag köper bok efter bok typ “Laga mat enkelt till hela familjen”, men lyckas aldrig falla för ett enda recept.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *