Hoppa till innehåll

Trött och stressad

Inte så pigg idag efter att ha maratonammat 4-5 timmar inatt. Sander kunde inte somna ordentligt och höll mig vaken större delen av min tänkta sovtid.

Samtidigt är jag sjukt stressad över diverse saker och har massor att göra. Känner att jag aldrig får återhämta mig och ha tid helt för mig själv. Eller ja, jag åkte iväg och åt pizza en kväll för ett tag sedan, men då hade det gått en månad sedan jag gjorde något bara för mig själv senast (utöver cirkelfysen varje vecka såklart, men det är ju liksom rutin och inte nöje). Det är svårt att få tid till bara mig. På vardagar kan jag eventuellt lämna hemmet mellan 17 och 19.30, men det förutsätter ju att vi/Jonas inte ska göra något annat, så det blir i regel inget mer än onsdagsträningen. Jag har kanske mellan fyra och åtta timmar i veckan att göra saker utan barn, fördelat på fyra tillfällen, det vill säga när Sander sover må-to. Och då är jag förstås i beredskap, eftersom han kan vakna när som helst. På kvällarna ligger jag bredvid honom, annars vaknar han… och jag är för trött för att orka försöka lägga honom i spjälsängen och misslyckas.

Nu sitter jag och dricker te, passar Sander som river runt i grejer på golvet (finns en del att välja på, om man säger så) och skriver av mig lite. På mobilen såklart, jag har nästan glömt hur det är att använda en dator…

Nu är han less, så nu måste jag sluta.

(och nej, allt är inte bara jobbigt jämt, men idag tar jag mig friheten att klaga lite…)

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

    • Ja, någon gång ska jag väl komma loss på kvällen igen. Kanske skulle gå lite nu om jag bara orkade… Jo, ljudbok funkar, jag har lyssnat lite på podcast, men helst läser jag faktiskt på mobilen och det går ännu bättre, tycker jag. Just nu Nyckeln! Så egentligen har jag ju ganska sköna kvällar, bara det att jag är så låst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *