Julstök

image

Idag har varit en ganska skön dag! Vi hade inget inbokat, men en lista med några saker som skulle göras. Har fixat dem i behagligt tempo och dessutom ätit gott (svamprisotto).

Vi har flyttat lådinsatserna i Avas bokhylla ett snäpp högre upp, så att inte Sander kan dra ut dem. Vi har bytt våra lakan. Jag gick ut med Sander i vagnen när han skulle sova, fy vad kallt det var… Gick ganska direkt till affären, där jag bland annat skulle handla ljus och mossa till advent. När jag kom hem hade Jonas och Ava julpyntat lägenheten och städat, så himla mysigt!

Ava ville gärna klä stora granen, men vi nöjer oss med den lilla än så länge. Ettåringar och granar, liksom… Och jag skulle gärna ha fler stjärnor och elljusstakar i fönstren, men det är knepigt med sladdarna.

Ja, just det, jag betalade ett par räkningar också.

En kommentar

  1. Vi trär lampsladdarna ett varv runt fönsterbrädets fästen – då ramlar de inte ner även om någon drar i dem… (Då gäller det ju iofs att man har fönsterbräden).

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *