Hoppa till innehåll

Öppna förskolan och feber

Jo, vi kom iväg till öppna förskolan idag faktiskt och det gick fint. Sander var lite försiktig i början, men kom igång och undersökte leksaker mitt bland alla barn utan problem. Känns väldigt nyttigt, jag vill att han ska vara trygg med att ha många barn omkring sig när han börjar förskolan.

Så jag ska se till att pallra mig dit, det ska jag. Önskar bara att det kunde kännas lite roligare… För jag går ärligt talat mycket hellre hem när vi lämnat Ava. När hon var liten behövde vi gå till öppna förskolan för att få tiden att gå, nu känns det som att vi knappt har någon tid.

Sander somnade i vagnen på väg hem, men vaknade 20 minuter efter att vi kommit in. Då var han varm och ledsen. Somnade inte om i vagnen, däremot i sängen ammandes. Han vaknade och gnällde lite senare bara för att somna igen, sittande i min famn… Så vi la oss lite till.

Jag har inte tagit tempen, men jag känner ju att han har feber. Inte chockhög, men han har varit väldigt trött och ätit dåligt resten av dagen (lunchen på öppna förskolan var okej, jag märkte inget på honom då).

Undrar vad detta är… Jag kan ju inte riktigt fråga honom om han har ont i halsen eller håller på att få hörntänder eller vad det är. Håller tummarna för att det inte är något allvarligt/jobbigt.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *