Todo

Phew. Mycket att göra just nu. Som vanligt då. Jag försöker fokusera på en sak i taget av mina större grejer. Första punkten på listan är klar! Så här ungefär ser den ut nu i prioordning:

Göra mina årssammanfattningsinlägg KLART
Hitta hembytespartner PÅGÅENDE
Korrläsa Linas glutenfria bakbok PÅGÅENDE
Göra garderobsrensning
Göra fotobok 2014
Göra fotobok Sanders första år

+ alla mindre saker som kommer emellan och säkert större saker också… det här lär ju ta ett tag, om vi säger så.

Dessutom ska jag verkligen försöka få till rutin att gå till öppna förskolan. De öppnar ju igen i rätt lokaler imorgon, efter fuktskadeevakuering. Två gånger i veckan vore ju fint. Tisdag-torsdag, typ. Eller fredag med Ava om vi inte har något annat för oss. Känns lite motigt, men det vore väldigt, väldigt bra. Pallar jag redan imorgon?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.