Hoppa till innehåll

Lördagsklipp och shopping

I lördags var det dags för mig att bli korthårig på riktigt. För en gångs skull var inte känslan efteråt att “hon kunde ju ha tagit av mer”, utan snarare… hjälp, vad mycket… ÖRON! Jag har hunnit vänja mig lite i alla fall, känner mig inte riktigt lika bred och öronspretig nu.

Före | Efter

Skönt att ha kort hår. Dröjer nog lite innan jag helt vant mig och kommit fram till vad jag tycker om frisyren, dock. :)

Efter klippningen åkte jag in till stan. Köpte äntligen en till amnings-bh. Alltså, det är inte klokt, men jag har ju bara använt en enda bh nu i snart 15 månader… Har fått bli snabbprogrammet i tvättmaskinen på kvällar och sådär, för att jag oftast har velat använda den på dagen. Men det var ju faktiskt inte omöjligt att hitta en ny, som jag lite trodde. För de är alltid så himla stora. Hallå, alla som ammar har inte stora bröst?! Tycker att de borde göras i A-kupa också, faktiskt, men nehejdå.

Det blev lite kläder till Sander också, eftersom det var halva reapriset på Lindex och KappAhl. Två par byxor och en pyjamas för totalt 118 kr. Samt strumpor på Polarn, det var inte impulsreaköp utan planerat pga för små strumpor hemma.

Så blev det en sväng till Hornstull för lite proviantering på nya Goodstore också, gillar den! Har blivit så mycket smidigare att handla på Goodstore.

Samtidigt hemma gjordes Avas dag av att det fanns stjärtlappar på Ica. 15 spänn sa Jonas att den kostade, det var väl överkomligt. :) Kul att hon blev så glad i stjärtlappskonceptet, det är ju lite smidigare än pulka. Till och med vi har plats för en stjärtlapp hemma.

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *