Söndag med simskola och godaste barnkalaset

I söndags var det min tur att ta med Ava till simskolan. Blää, jag vet ju att det var svårt att hitta bra tider för att vi bokade sent, men så här i efterhand önskar jag att vi tagit någon annan… Söndag 8.30 med tunnelbanebyte är ingen höjdare. Räcker inte riktigt att gå hemifrån 7.30, som jag fått erfara. Båda mina gånger har jag fått vänta 6 minuter + 12 minuter, vilket inte precis hjälper när man redan är sen pga morgonhärjet. Plus att Sander såklart sover när det är dags för mig att skynda upp, trist att väcka honom då.

Menmen, simskolan går fint i alla fall. Jag är väldigt, väldigt glad att Ava gillar den och vill absolut fortsätta, bara helst en annan tid. Det märks att hon gör framsteg.

På eftermiddagen var vi bjudna till Judits femårskalas. Godaste barnkalaset någonsin?! Lina stod i köket och langade ut supergoda pizzor på löpande band och sen vankades prinsesstårta och biskvier. Himmel, så gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *