Min arma arm

Jag är frustrerad. Nu när jag verkligen vill gå på mitt cirkelfyspass varje onsdag och fått in rutin på det, vad händer då? Min arm ballar ur.

Helt nytt är det inte. Det har hänt förut att det har gjort ont när jag belastat en böjd handled, t.ex. vid armhävningar eller när jag reser mig från golvsittande och trycker upp mig med handen. Men det har brukat gå över…

I november-december någon gång började jag känna mig överansträngd i armarna, främst vänster. Det är den armen jag bär Sander med mest, så det kan ha ett samband, men det har varit i samband med träningen som jag har haft problem.

Senaste passet gick inte alls bra. Det räckte inte att bara pausa lite som jag kunnat göra tidigare, utan jag var tvungen att helt undvika flera av övningarna och försöka byta ut dem. Inte kul. Det blev ett väldigt trist fokus på passet och jag kunde inte ta ut mig som jag brukar.

Och nu känner jag mer och mer av armen, fortfarande mest vänster handled/underarm, i vardagen. Ont av att köra barnvagn, ont av att lyfta saker, ont av att bara vara…

Argh!

Jag kommer nog att avboka passet på onsdag. Känns inte bra att gå dit när jag inte kan göra som man ska. Men jag vill ju inte bara sluta träna! Inget annat lockar heller. Promenad, möjligen, men… lite futtigt. ARGH!

En kommentar

  1. Skaffa omedelbart Ortos och uppsök ortoped/arbetaterapepht för bedömning. Annars slutar det med operation som för mig…

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.