Hoppa till innehåll

Lek, familjegympa, bio, kalas…

Det har varit en händelserik helg.

I fredags hade vi lekbesök här, Malin kom med barnen. Roligt och jag hade bakat mockarutor/kärleksmums för första gången på åratal, det var ett kärt återseende för smaklökarna.

I lördags tog Ava och jag en mamma-Ava-dag! Det borde vi göra mer! Det var såå skönt att vara bara vi utan att ha direkt bråttom någonstans. Eller ja, vi hade lite bråttom på morgonen, men inte sen. Det första vi gjorde var nämligen att gå på familjegympa på Friskis & Svettis i Hornstull. Då var vi ju tvungna att passa en tid, men sen behövde vi inte direkt skynda oss därifrån.

Gympan var bra! Ava tyckte inte att allt var roligt, men en del saker var väldigt roliga, så jag tror att det positiva övervägde. Sen var det roligt att vara i lekrummet och att titta på passet efteråt också. Hon ville knappt gå därifrån, så till slut fick jag börja pusha på henne i alla fall för att det blev så himla sent med vår lunch. Men inte på det där stressad-på-riktigt-sättet, så det var soft ändå.

Vi åkte till O Mamma Mia och åt smarrig pizzalunch och efter det shoppade vi lite kläder som Ava valde på Lindex, för att sen gå och se Bamse och tjuvstaden på bio. Roligt! Det var lite svårt att komma ifrån bion sen, för de gjorde reklam för kommande Lego-filmen genom att en gigantisk legofigur gick omkring och interagerade med barnen (ja, en utklädd människa alltså)…

I söndags åkte Jonas och Ava till simskolan och på eftermiddagen var det kalas hos kompisen I som bor i porten bredvid oss. Ovanligt enkelt kalas för vår del. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *