Hänt i veckan också

Ava var hemma från förskolan i måndags pga hosta, men jösses vad pigg hon var… det fick bli förskolan igen sen.

Jonas spelade rollspel på tisdagkvällen, så då hade jag och barnen en kväll själva.

Jag och Sander skippade öppna förskolan, mest för att jag var förkyld. Jag hoppade över att träna/promenera på onsdagen också och jobbade fotobok i stället.

Mina armar känns mycket bättre nu när jag avstått från ett par pass cirkelfys. Troligtvis kommer det onda tillbaka så fort jag börjar igen…

I torsdags följde kompisen A med hem från förskolan, mycket roligt. Och skönt att få till det, att ingen var för sjuk. (Hon var sjuk när vi planerade lek i förra veckan.)

Jag kanske ropade hej en aning tidigt angående Sanders fyra nya tänder, egentligen är det nog bara en som tittar fram riktigt ordentligt. Men de andra känns och syns, så de spricker nog igenom ordentligt snart. Kanske är det därför han äter lite sisådär nu igen, det har annars gått riktigt bra på sistone.

Har försökt låta Sander vara ute och leka lite, med begränsad framgång. Skor och vantar är ingen hit, kort sagt, och någon jävel hade fimpat rikligt i sandlådan vilket jag upptäckte först när Sander hade en fimp i handen, eek.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *