Hoppa till innehåll

Sjukdag

Ujujuj, Sander var febrig och hostig inatt, med en massa snor och slem. Hostade så han kräktes, stackarn.

Det blev i stort sett noll sömn för mig. Sander sov väl lite mer, men bara korta stunder tills han var för igenslemmad igen…

Jonas var dagens hjälte och tog Ava till förskolan, så att jag och Sander kunde krama ur lite mer vila ur vår morgon. Annars skulle Sander med all säkerhet ha sovit i vagnen och vaknat lagom tills vi kom hem, så att inte jag fått vila alls…

Håller tummarna för en bättre natt och att alla är friska snart! För jo, jag är ju också hostig… och fantiserar så smått om en svunnen tid när jag fick vara sjuk ifred…

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *