Batteriladdning

I morse kände jag mig knappt som människa… inte roligt att vara hemma sjuk med två sjuka barn. På torsdagen kom Jonas dessutom hem 23.10 – och Ava somnade 23.00… På fredagen fick jag lägga båda igen eftersom Jonas tog tag i vårt akuta behov av att rensa vattenlåsen.

Så i morse var jag väldigt trött på gnäll och tjat och trettifem konflikterande önskemål hela tiden… och alla ljud barn gör konstant.

Efter lunch gick jag ut med Sander, först en promenad så han somnade, längs Karlbergskanalen i vackert väder. Sen gick vi till affären och han sov vidare ända tills jag fick avstämning i kassan… men han höll sig i alla fall lugn ett tag till.

Väl hemma ammade vi och gick på Avas tebjudning (redan då märkbart mer energi för att orka interagera trevligt). Hon fick krya-på-dig-presenter som jag köpt också, en Applejack (ny My Little Pony till samlingen) och nytt ritpapper i olika färger.

Sen satte jag mig som överenskommet i kontoret med en kopp te och det sista av kladdkakan från igår och tog äntligen itu med mina planerade t-shirttryck:

image

De är till Ava, förstås, men hon har inte fått dem ännu och jag vet inte när det blir…

Efter middagen röjde jag upp på golvet i vardagsrummet/köket, såå skönt. Men underbart är kort, man får ju snabba sig för att ens lyckas städa fortare än barnen river ut allt igen…

Ska rensa bort lite bäbissaker också. Och lära-gå-vagnen, Sander klarar ju dockvagnen perfekt nu:

image

Det som förstås är lite tråkigt är att jag egentligen skulle ha gått på V&Es inflyttningsfest idag. Det skulle ha blivit första kvällen borta från Sander. Men han får gärna vara lite friskare när vi provar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *