Bättring!

Untitled
Ava i vårkläderna och Sander i prickar.

Det gick faktiskt rätt snabbt på slutet ändå. Den sista vågen vattkoppor tog sig aldrig riktigt, det blev några blåsor men många kom liksom av sig, och även de har faktiskt i stort sett torkat nu. Det torkar lite långsammare i blöjområdet, men det har väl andra förklaringar… Avvaktar litegrann med att kalla honom smittfri, men det är i alla fall klart mycket bättre nu. Han får följa med och lämna på förskolan som vanligt, vi lämnar ju ute och han kommer inte så nära folk. Jag har ärende till affären, men skjuter upp det lite till.

Han åt lunch idag! Inte jättemycket eller jättebra mat kanske (ratade soppan som var huvudgrejen så han fick lite random ihopplock), men han åt! Så härligt att få byta alla kläder efter en måltid igen – ja, jag menar det faktiskt just nu. :)

Han är ju fortfarande rysligt prickig förstås. Och det är oklart hur bra allt läker. Men han får nog vara prickig ett tag till.

Uppdatering: Och han sov lunch ordentligt! Yay!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.