Mer förvaring i kontoret

Det brukade se ut så här i vårt kontor:

Lägenheten

Sen var jag smart och ställde tre plastlådor ovanpå vägghyllan, för förvaring av kläder som gallrats ur i väntan på vidare åtgärder. Sen kan jag eventuellt ha råkat packa de där lådorna lite för tunga. Jag kan eventuellt ha tänkt “oj, det var ju inte meningen att det skulle bli så tungt, jag måste nog gå iväg till H&M med en sån där återvinningskasse snart” bara timmar innan jag satt här i kontoret i godan ro och det plötsligt hördes ett BRAK. Eventuellt alltså, men jag säger inte att det är så, för det skulle ju kunna innebära att jag är lite dum.

Men hur som helst. Mer förvaring är ju alltid bra, eller hur? Meet Ivar:

Ny Ivar lagerhylla i kontoret

Massa mera förvaring i en jättesnygg och praktisk lagerhylleaktig hylla. Den är inte riktigt färdigstuvad ännu, men den sväljer ju en hel del så det känns mycket bra och lovande.

"Ny" "skohylla", ehDessutom: vägghyllan har nu blivit skohylla + sittbänk i hallen. Funkar faktiskt förvånansvärt bra (se bild).

Plus att vi nu har ett extra skrivbord i vardagsrummet. Det har varit hur användbart som helst flera gånger: när vi åt pommes och inte hade någonstans att ställa den heta plåten eftersom Sander numera når våra vanliga ställen, när jag röjer golvet för Roomban varje må-to och bara kan hiva upp leksakerna på bordet i stället för att de ska stå och blockera en del av golvet, bra plats att ha mobil och vattenflaska om man sitter i soffan intill bordet + diverse andra gånger man behövt lägga ifrån sig något lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.