Sista fredagen

Idag var alltså sista lediga fredagen med barnen. Känns skumt att detta är min sista fredagsrapport, men mysigt att se tillbaka på dem via etiketten fredag. Nu är det Jonas som får fixa fredagsunderhållningen i de tre månader som är kvar av Avas förskoletid.

Det blev en bra dag. Efter lunch gick vi ut i härligt vårväder. Sander tog ovanligt lång tid på sig att somna, men det gick till slut och då kunde vi gå till tågparken och leka lite. Just när det började vara dags att gå hem för att inte missa vårt lekbesök kom de gående genom parken. :) Så Ava och Wilma fick leka lite ute innan vi gick hemåt, perfekt. Hemma lektes det mer och fikades saffranskaka. Mysigt.

Fredagsmyset blev hamburgare, chips och Mickey Mouse – Castle of Illusion, Avas nya favoritspel på PS3.

Vid nattningen av Sander såg jag sista avsnittet av House of Cards (säsong 2) och nu har jag lagt mig med honom utan att ha fått komma loss alls… flera misslyckade försök att lägga ner honom plus försök att han fick mysa med Jonas i stället, men nej, ingen solitär testund vid datorn ikväll. :( Kanske imorrn…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.