Hoppa till innehåll

Klänningsvecka dag 2

Vad kul det var att se allas inlägg igår! Det här blir en bra vecka! Du hittar deltagarna här: Klänningsveckans deltagare

image

Idag känner jag mig mer bekväm i en grön (♥!) klänning från Indiska. En Sunita, närmare bestämt. Känner mig inte lika exponerad i den, då den inte är så åtsmitande. Men det får ju såklart inte bli tält över det hela heller, svår avvägning.

Bra
Den är grön!
Mjuk och skön.
Fickor!
Går att amma i om man absolut måste.
Sa jag att DEN ÄR GRÖN?!

Mindre bra
Den sitter egentligen inte perfekt över axlarna, det är lite för mycket tyg liksom. Men den är så pass ledig att det inte gör så mycket. Fast det blev lite knöligt med koftan.

Gillar egentligen inte mittemellanlängd på ärmar, men det får väl gå…

Och ja, bilderna är tyvärr rätt usla… men det är svårt att fota outfits snabbt och bra!

Sen är jag lite osäker på om jag kanske rentav fuskar idag… ÄR det här en klänning ens? Eller är det en lång tunika? Och är det i så fall någon skillnad? Det som gör att det känns lite mer som fusk är att jag har vanliga byxor till och det av en anledning. Lyfter jag upp armarna högt visar jag nämligen rumpan och det vill jag inte göra i strumpbyxor och helst inte i leggings heller…

Byxorna är ett par nya slimfitbyxor som kändes himla bra när jag provade dem i affären, men som tyvärr visade sig kräva bälte för att inte hasa ner. Det förstör en hel del för mig, tyvärr. Silhuettförfulning, bältput och meckigt. Byxorna är för långa också, såklart. Har dem uppvikta idag men ska väl lyckas lägga upp/få dem upplagda nån gång…

Men hur som helst, jag är rätt nöjd idag. Särskilt med färgen! :)

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *