Hoppa till innehåll

Klänningsvecka dag 7

Andra och sista amningsklänningsdagen. Mycket passande, eftersom jag har just två amningsklänningar jag tycker att jag kan ha. Denna är en brun amningsklänning i mjukt och skönt tyg.

image

Bra
Skön.
Smidig att amma i.

Mindre bra
Inga fickor.
Inte så snäll mot figuren, visar alla veck som blir…
Lite för somrigt just nu med ärmlöst.

Dagens kombo
Koftan är med för tredje gången den här veckan… När bilden togs hade jag strumpbyxor, men jag insåg lyckligtvis mitt misstag innan jag åkte till simskolan. Där är det barfota som gäller och jag ville inte dessutom vara barbent, så det var bara att gräva fram gårdagens leggings ur tvättkorgen… de är inte bra, de hasar ner. Nåja.

Dagens gallring
Hejdå till dessa två som inte passar mig något vidare. Den vänstra från Boob är för stor för mig och jag visar lätt lite för mycket i urringningen. Den högra från Bara Glad gillar jag bara inte riktigt, får inte till amningsluckan något vidare. Ska försöka hinna Tradera iväg dem snart.

image

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *