Sammanställning av klänningsveckan

Då var det gjort! Här är alla klänningsveckabilder (klicka för större):

Jag tycker nog att början var bäst, faktiskt. Måndag med kofta tycker jag just nu ser snyggast ut, trots att jag inte kände mig så bekväm då. Ska definitivt ge den klänningen fler chanser och försöka hitta strumpbyxor/leggings som sitter bättre att ha till.

5 av 7 klänningar med fickor, det märks hur jag väljer klänningar, väl?

Ett par av dessa klänningar har en oviss framtid hos mig, men jag ska känna efter lite till… Det är svårt att gallra, men jag har ju även valt ut 5 klänningar som ska avyttras på ett eller annat sätt. Skönt! Måste bara verkställa det också.

Jag har faktiskt ännu fler klänningar… eller några kanske är tunikor. Kanske får jag fortsätta lite till? :) Men de flesta är inte såna jag vill använda just nu, t.ex. pga för somriga. Och det får väl vara ok, bara jag faktiskt tar itu med dem sen i sommar…

Det här var ett bra sätt att inventera garderob och tvinga sig att fatta lite beslut. Det blir så lätt att kläder blir liggande och jag inte riktigt vill använda dem, men inte vill göra mig av med dem för att jag kanske kommer att vilja använda dem sen…

Jag vill fortsätta på något sätt. Jag vill inte ha en massa kläder som bara tar upp plats, jag vill ha sånt som används och känns bra. Så… kjolvecka? Koftvecka? Toppvecka? Generell hyllvärmarplaggsvecka? :)

2 kommentarer

  1. Klädutmaning? Som alexmo började med om jag minns rätt? Måste använda alla plagg i garderoben minst en gång innan en får köpa nytt?

    Svara

  2. Uj, vad svårt! Jag kör lite friare nu, men försöker att inte bara slänga på mig något safe av slentrian, utan verkligen gräva fram och utvärdera osäkra kort. Kan gallra ut en hel del mer, känner jag.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.