Hoppa till innehåll

Bra vardagsklänning?!

Jag har faktiskt blivit sugen på att ha klänning mer efter klänningsveckan och kommer hyfsat bra överens med i alla fall en sorts strumpbyxor. Jag tror också att jag har fått hyfsad pejl på vad jag tycker är en bra vardagsklänning, men tyvärr har jag ingen sån. Närmast kommer nog fredagsklänningen, men den är lite tråkig…

Jag vill ha:
– Mjukt och bra material. Strykfri.
– Trevlig färg/mönster.
– Trevlig modell, inte tält och inte totalt åtsmitande. Kanske skuren under byst eller med midja och lite vidd i kjolen.
– Lagom fin, enkel och proper.
– Fickor!
– Längd: tror att precis ovanför knät är bra. Inte kortare!
– Ärmar som är smidiga under en kofta. Inte ärmlös, inte konstiga mittemellanlängder. Hellång eller kort.
– Inte för urringad.

Men var hittar jag en sån?!

Publicerat iVardagsliv

6 kommentarer

  1. Asos.com och Modcloth har bra guider och sök, jag brukar söka på modeller jag gillar… även om man inte beställer över nätet så tycker jag det är bra inspiration om jag sen ska leta på stan. Att du identifierat vad du vill ha och har en liknande är superbra, efter några mer köp så har du nog raskt fått upp vanan.

  2. Bonprix.se har jag hört ska ha prisvärda klänningar, Zalando har ett stort utbud. Märket desigual har många mjuka, fina klänningar men är lite dyrare.

  3. Tack för tips! Jag vågar egentligen inte köpa klänningar online (klänningar har en tendens att inte passa på mig – och det är ju egentligen den viktigaste punkten på listan…), men nu har jag klickat hem en från Asos i alla fall. Får se hur det går…

  4. Provade några på stan idag också… och nä, de passar verkligen sällan. :( Julias tips är nog det bästa, har länge tänkt prova OrkanLias klädabonnemangstjänst, när vi har två inkomster igen och så…

    • Jag har nog hittat en “lätt” stil på mina favvosar (A-klänning med trekvartsärm) så för mig går det oftast att nätbeställa (HATAR att gå i butik pga är ju en plusstorlek, blir typ alltid ledsen trots jättenöjd)… mailade dock Orkanlia innan jul pga tänkte det var perfekt koncept för mig som vill bygga upp en garderob med lite mer än bara klänningar och älskar konceptet. Dock fick jag ett ganska trött svar och sen återkom de aldrig så blev så himla besviken för var så pepp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *