Rensa garderoben!

Jösses vad jag garderobsgallrar nu! Skönt att bli av med sånt som passar dåligt, sånt jag inte gillar och gamla favoriter som blivit sunkiga.

Jag försöker att utvärdera något plagg varje dag. Hitta något jag inte använt på länge (inte så svårt nu i och med att jag bara använt först gravidvänliga och sedan amningsvänliga kläder väldigt länge…), använda det och verkligen fatta ett beslut: behålla eller gallra ut?

Mina lådor har varit överfulla och det är riktigt skönt att få lite mer plats. Det blir också tydligare vad jag behöver och inte behöver skaffa nytt av.

Jag vill ha en bra garderob med plagg som är bekväma, fräscha och lätta att kombinera med varandra.

En kommentar

  1. Jag gillar också att rensa. Jag brukar också passa på att sortera ut och sälja de saker som jag inte längre behöver. Det finns sajter som http://citiboard.se/ där man kan lägga upp grejer gratis. Få lite extra pengar, ett tips!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *