Första fotbollsträningen

Nu håller saker på att börja.

Idag började Avas fotbollsträning. Vi gick dit hela familjen. Ava spelade ju första året i knattelaget, det var bitvis bra men också kaotiskt med en himla massa barn och ett slumpmässigt urval som dök upp varje gång, vi kände nästan aldrig igen någon. Nu spelar hon i tjejlaget och även om jag principiellt är emot könsuppdelning av barn så känns det väldigt lovande med en mer sammanhållen grupp. Två av Avas gamla förskolekompisar (som börjar i den andra skolan) är med i laget och en till (som ska gå i Avas klass) ska kanske börja. Det gjorde såklart det hela mycket roligare och det var trevligt för oss vuxna att känna några föräldrar också.

Imorgon börjar jag jobba.

På tisdag börjar Avas nya simskola.

På onsdag börjar Avas nya skola.

Nästa måndag börjar Sander förskolan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *