Vardag igen

I onsdags kom den tillbaka. Vardagen. Julen är slut och den där tiden på året som inte alls är min favorit börjar. Varken snö eller slask står högt i kurs hos mig. Undrar hur många gånger våren falsklarmar i år?

Men jag känner i alla fall att ledigheten gjorde nytta. Jag är inte lika körd i botten nu och jag hoppas att jag inte blir det med en gång… Jag försöker se ljusare på tillvaron (det är ju mest min inställning jag kan påverka) och bli bättre på att ta vara på alla möjligheter till återhämtning.

De här första vardagarna 2015 har jag varit väldigt tacksam för mina toppenkängor som hållit fötterna torra! Har haft dem i fyra år nu.

image

Jag är också glad för att det gått väldigt smidigt att lämna Sander på förskolan. Inget ledset och fina hejdå-pussar eller vinkningar. Och idag gav han kanske för första gången ett rimligt svar på frågan vad han gjort där: “ÅLLA ANN PIPIP” (hålla hand Filip). Tidigare har vi mest fått ja/nej på väldigt ledande frågor. Eller i ärlighetens namn mest ja… till typ vad som helst…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.