Väldigt taggad inför helgen!

På sistone har jag ibland ironiserat lite över att somliga åker en månad till Thailand och jag ska på en övernattning i Kungens Kurva.

Men faktum är att jag är galet taggad för det också. :)

Lite bakgrund: sommaren 2012 var jag och Jonas en sväng i Malmö. Ava var hos farmor och farfar. Vi bodde på Rica Hotel och gick med i deras kundklubb, eftersom jag tror det gav någon rabatt direkt. Sedan dess har Rica köpts upp av Scandic och poängen vi fick överförts till Scandics bonusprogram i stället. Och femdubblats! Som en schysst liten grej mot Rica-kunder som kanske hade kunnat bli ledsna annars, eller nåt.

Jag blev glad. Vi hade nämligen plötsligt poäng så det räckte till en frinatt. Inte var som helst, nej, men till exempel i Uppsala, Upplands Väsby, Södertälje och Kungens Kurva. Uppsala var fullbokat alla datum jag kollade, men det hela slutade alltså med att jag ska åka till Kungens Kurva.

Den ursprungliga planen var att bara hänga på hotellrummet och slappa. Kanske hela tiden mellan incheckning lördag klockan 14 och utcheckning söndag klockan 12. Men jag vet inte… planen vill liksom inte nöja sig med det. Nu har jag bokat in klipptid klockan 13, jag har behövt gå till frisören sjukt länge och det är ju bra att passa på när jag har tid för mig själv. Sen tänkte jag att jag kanske borde ge blod också. Och gå på stan, jag behöver till exempel ett par hela fingervantar och lite annat smått och gott, men lyckas aldrig komma iväg. Sen såg jag att man kan träna och simma på hotellet. Och så finns det en restaurang där i närheten som jag blivit rekommenderad via bloggar. Och jag har faktiskt tänkt gå till City Gross där nån gång, eftersom de har några goda grejer vår vanliga butik inte har. Och en sväng till Ikea skadar ju aldrig. Och så tänkte jag se film och läsa på hotellrummet och skriva en roman och… ja.

Jag blev kanske lite för ivrig.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *